Basiscursus Aikido gaat van start oktober 2018


Ook in ons nieuwe seizoen gaan we van start met een basiscursus Aikido.

De basiscursus is een goed moment om aan Aikido te beginnen of om tijdens je beginjaren eens de begin-technieken eens grondig te herhalen.

Tijdens de cursus besteden we aandacht aan de ‘basics’ (houding, timing, afstand) en overlopen we een aantal technieken (zowel ongewapend als gewapend).
Goed om weten is dat we ook dit jaar uitpakken met om de 2 weken gastlessen van leraars die echt wel tot de Aikido top behoren (Marco en Benoit Zenthner), zowel voor (ver) gevorderden als absolute beginners een echte verrijking.

Maar bovenal hopen we dat je de microbe te pakken krijgt en Aikido leert ontdekken en appreciëren voor wat het is:  een krijgskunst waar je terecht kan voor zowel Krijg als Kunst.  Aikido is boeiend, fun, leerzaam, gezond en als kers op de taart heb je er voor de rest van je leven een passie bij !

Is Aikido iets voor jou?
Je hoeft niet sterk of lenig te zijn om aikido te beoefenen. Het heeft geen belang of je klein, groot, man of vrouw, jong of oud bent, een beetje doorzetten en geduld zijn de ingrediënten tot succes.

Wanneer
Vanaf 3 oktober 2018 t.e.m. woensdag 19 december 2018 12 lessen. Elke woensdag van 20h30 tot 22h.

Waar
Sporthal Hogeschool Gent, St-Denijslaan 251 Gent, vlakbij zowel de E40, R4 als station Gent-Sint Pieters.

Bijdrage
De cursus kost 60€ (verzekering incluis).  Een proefles is gratis.
Mocht je lid blijven na de basiscursus Aikido wordt dit deel gerecupereerd in je lidgeld.  Zie ons welkomspakket voor meer informatie omtrent het lidgeld.

Meer info
Zie onze contact pagina.