Kijk eens om op uw levenspad en zie de kiezels die bergen leken voor u ze passeerde
Kijk eens om op uw levenspad en zie de kiezels die bergen leken voor u ze passeerde

Het nieuwe Aikido seizoen 2020 start op 26 augustus

Nieuwe Aikido seizoen.

Heel wat leden waren benieuwd wanneer we weer van start zouden gaan, wel op 26 augustus is onze eerste les.

Nieuw !

Ook dit jaar gaan we van start met een vernieuwing. Aangevuld met onze klassiek activiteiten bieden we ondertussen een mooi programma aan dat bij onze benadering aansluit. We denken dat we heel wat kwaliteit kunnen bieden:

  • Benoit Zenthner zal dit jaar van start gaan met een cursus Mixed Martial Arts training. Vorige maand waren we op bezoek bij Benoit voor een stage waarin oa Engels boxen, Brazilaanse Jiu Jitsu en andere sporten aan bod kwamen. En het moet gezegd, we waren meer dan overtuigd. Vandaar dat we met Benoit in zee gaan om dit door te geven aan onze leden.
   Dit is dus geen Aikido maar wel ‘Mixed’ Martial Arts met een harmonieus kantje. Wie Benoit kent zal toch zijn stijl herkennen (respect voor de medemens, soepelheid en zachtheid).
   Dit nieuw initiatief zal ook openstaan voor personen die geen lid zijn van onze club.
   Je bijdrage voor deze lessen is voor iedereen 8 € per les.
   De lessenreeks is geschikt voor absolute beginners en gevorderden in een ander discipline.
  • Zoals elk jaar gaan we van start met een basis-cursus Aikido. Onze basis-cursus start op 28 september. Deze cursus is geschikt voor iedereen die eens van Aikido wil proeven. In deze cursus komen echt de beginselen nog eens aan bod. Je bijdrage voor de cursus is 85€, mocht je besluiten om lid te worden na deze cursus wordt dit bedrag verrekend in je lidmaatschap.
  • Je kan ook bij ons terecht voor Taichi en Qigong onder leiding van Yu Pei. Hier werken we vooral rond ademhaling dmv van vloeiende bewegingen.

  Goed om weten

  Wij herinneren onze leden eraan dat je altijd terecht kan in Brussel op dinsdag en zondag bij Shinbukan. Wat wij zeker aanraden als je je niveau wat wil opkrikken. Daarnaast kan je ook gaan trainen bij Nada Ryu, ook in Brussel Shinbukan en dat op vrijdag-avond.

  Ben je nog geen lid, dan vind je op onze site wat meer practische en minder practische uitleg. Neus gerust eens wat rond, maar vooral kom eens langs en doe vrijblijvend mee !

  Geniet van de vakantie en we hopen jullie allemaal terug te zien in het Nieuwe Aikido seizoen !