Kijk eens om op uw levenspad en zie de kiezels die bergen leken voor u ze passeerde
Kijk eens om op uw levenspad en zie de kiezels die bergen leken voor u ze passeerde

Marco en Nadine Zenthner 18 december 2017

Als eindejaars-cadeautje voor onze leden: maandag 18 december komen Shihan Marco Zenthner én Sensei Nadine Zenthner  lesgeven in Gent.  YES !!!

Aikikai Gent-Marco Nadine ZentherDe kans om kennis te maken met hun prachtige Aikido. Voor ons als club is dit telkens een enorme verrijking. Marco is een leraar met een enorme achtergrond. Met meer dan 45 jaar Aikido op de teller en zelf ooit leerling van een aantal grootmeesters die nog les kregen van O’Sensei, zoals Tamura sensei en Sugano sensei.  Marco is een graag geziene gast-lesgever in onze club.

Daarnaast krijgen we ook bezoek van zijn vrouw Nadine. Nadine Zenthner is al jaren erg succesvol met een eigen vorm: AikiSanté, waarbij ze elementen uit allerlei gezondheidsdisciplines zoals Yoga, Taichi, Shiatsu en andere kombineert met Aikido.  Maandag zal ze enkele vormen op basis van de jo aan bod laten komen.  Wil je al eens snel kennismaken dan vind je hier al wat meer info. Ondergetekende had het geluk om al eens een sessie mee te maken en kan getuigen dat na die sessie er heel wat lichaamsdelen weer grondig losgewerkt waren.

Dus: veel redenen om er bij te zijn.  Vergeet niet dat je ook altijd terecht kan in hun eigen dojo, zowel voor Aikido als AikiSanté.

Vergeet zeker je wapentas niet!