Kijk eens om op uw levenspad en zie de kiezels die bergen leken voor u ze passeerde
Kijk eens om op uw levenspad en zie de kiezels die bergen leken voor u ze passeerde

Nieuw Aikido Seizoen 2020-2021

Ons nieuw Aikido seizoen gaat van start op 16 augustus!
Helaas kunnen we nog niet alle trainingen laten doorgaan in de dojo. De eerste lessen die doorgaan in de dojo zijn telkens op woensdag. Dus op woensdag 19 augustus gaat onze allereerste training van dit nieuw Aikido seizoen door in de sporthal van de Hoge School Gent. Het adres vind je op de website.
Omwille van Covid-19 zijn we nog niet zeker dat we gebruik kunnen maken van kleedkamers en douches, reken er eerder op dat dit niet kan.

We vragen onze leden om nu extra aandacht aan hygiêne te schenken, zodat wij met zijn allen gezond blijven en een mooi Aikido jaar kunnen beleven.
Vandaar:
– was je handen voor je naar de training komt
– neem wat ontsmettingsmiddel mee voor na de training
– draag een mondmasker, de trainingen binnen zullen doorgaan met mondmasker

Ondertussen gaan onze buitenlucht-trainingen nog altijd door in de Blaarmeersen. Hoelang dit nog zal zijn weten we niet, maar we houden je op de hoogte via mail en onze WhatsApp groep.

Bovenal willen we er ook dit jaar weer een boeiend en gevarieerd jaar van maken. Zoals vanouds zullen we ook dit jaar Marco en Benoit Zenthner uitnodigen, beiden zijn met hun buitengewone kennis ons technisch kompas. Ook hopen we dit jaar Ghislain Van Rossem te kunnen ontvangen. En wie weet misschien nog andere leraars.

Mocht je nog vragen of opmerkinen hebt kan je altijd terecht bij onze leraars.